Det er når det er mørkt vi trenger lys

Det blir lenge mellom hver gang jeg skriver noe her nå.

Reisen min i høst sitter godt i ennå, treatment og jeg håper den gjør det lenge. Det ble mange opplevelser og mange sterke møter både med steder og mennesker. Særlig det siste. En ting er å se gamle kirker, klostere og ruiner av ymse slag, noe annet er å møte mennesker som lever midt opp i dette.

Juleposten er sendt og mottatt. Bildet Sissel og jeg brukte i år er fra brygga vår sette fra stuevinduet. Vi er heldige som kan følge med på elva hver eneste dag. Ingen dag er lik den andre. Naturen skifter hele tiden. dscf15711. Juledag skal jeg forrette gudstjenste i Strømsgodset kirke og preke om “Det sanne lys som lyser for hvert menneske kom nå til verden”. Om et lys som aldri svekkes – selv etter 2000 år skinner det fortsatt og gir håp til alle som ser det.

En velsignet god jul ønskes alle – og et godt nytt år 2009.

This entry was posted in Pilegrimstur. Bookmark the permalink.

One Response to Det er når det er mørkt vi trenger lys

Leave a Reply

Your email address will not be published.