Søndag med historisk sus.

CIMG9185Hvis noen har fått det for seg at jeg er langt ute på landet så må jeg nok skuffe. Dette er byens siste attraksjon: et hotell i luksusklassen. Noen hevder at Kurdistan blir det nye Dubai. Får inderlig ikke håpe det.

 

Søndagen startet med en morgenmesse i klosteret. Vi var bare fem tilstede, tadalafil men på kveldsgudstjenesten i hovedkirken noen km herfra kom det 150. CIMG9179Gudstjenesten var ikke ulik vår egen. Litt røkelse i starten, pharm det var alt. Språket var arabisk og en del av liturgien på det eldgamle Kaldeisk. Verdt å tenke på at dette er folk som stammer fra det gamle Assyriske riket 1500 år før Kristus! Alle aldre, fra de eldste kvinnene med tildekket hår til tøffe unggutter, nysminkede jenter og barn var med. Sangkoret løftet sangen. Mye fellessang, ganske ulikt det jeg har opplevd i de ortodokse kirkene.

CIMG9180

 

 

 

Den kaldeiske kirken – Kirken i Øst – er gammel. Apostelen Thomas – han som tvilte – er grunnleggeren. Den har sin største utbredelse her i Irak samt USA og Australia. Thomaskirken i India er regnet som datterkirken. Siden 1800-tallet har den anerkjent paven i Roma og er en av 23 slike kirkesamfunn. De har stor selvstendighet og her kan alle som ønsker det, uansett kirkesamfunn delta i nattverden.

 

 

This entry was posted in Pilegrimstur and tagged , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Søndag med historisk sus.

 1. Cartomizer says:

  Vapes, E-Liquids & Kits From The Vaping Authority & Original E-Cig Ave40vapeshopwholesale2019 | What is the best vape brand you can buy? Read on to find out our list of the best vape brand in the vaping industry nowadays.Here are the brands that carries top rated vape hardware accessories from Top Vape Brands Ave40.
  Cartomizer

 2. The Best Vape Pens for All Types of Vaping 2019-Ave40,Vape Pen Vaporizer Kits | Vape Pens Systems -Ave40vapeshopwholesale2019 Vape Pen Vaporizer Kits are a special starter set featuring a pen-like structure for a user-friendly body chassis. We test all our dab pens to make sure they have a long battery life, good flavor, and are easy to operate.
  Best Vape Mods

 3. Looking for Cheap Flower Girl Dresses Online? Search for these Elegant Baby Girls Dresses at vdressy.com.Cheap flower girl dresses of different color and styles for you to choose from. US2-14 Sizes and Custom Sizing available.Looking for colorful unexpensive flower girl dresses? We specialize in flower girl dresses 2019 at cheap price with wide selections of flower girls style.
  formal dresses

 4. Robot Smart Staubsauger Roboter Saugroboter Vacuum Cleaner MI Robotic Smart Geplante Art ASPIRADOR WIFI App Steuerung Auto,Die besten 20 Saugroboter im aktuellen Test. ?CHIP hat dabei auf Leistung ? Ausstattung ?und Navigation ?besonders geachtet.Sauber & praktisch tesvorrobotvacuumcleaner520 – Saugroboter reinigen selbständig Teppiche, Parkettböden und Fliesen. Im Expert Online-Shop finden Sie immer die richtige Auswahl an Saugroboter Angeboten und Aktionen.
  pursonic robot vacuum

 5. 抱き枕 自作 https://www.jpadd.com/product/dakimakura/ クッションのオリジナルプリント,好きな方を抱き枕にして安らかなねむりを!ご相談の方法は簡単,ラインで友達登録後,トーク画面で話しかけて頂きますと,お返事させ頂きます,親切丁寧な対応,印刷がきれい,納品がはやい,等身大抱き枕の制作もOK!

Leave a Reply

Your email address will not be published.