25 timers busstur og en ufrivillig stopp

Nøyaktig hvor langt det er fra Antakya i Tyrkia til Sulaymania i Irak/Kurdistan har jeg ikke sjekket, sales men det tok sin tid. Ikke fordi busssjåføren tok det med ro- det går kjapt unna. Men når kl er 0430 og øyelokka er tunge, da kan mye skje. Heldigvis gikk det bra denne gangen. Den digre bussen befant seg med ett midt inne blant blomster og trær i en rundkjøring. CIMG9167 Vi ble beordret ut for å dytte. Den rikket seg ikke en mm. Heldigvis gikk det ikke mer enn halvannetime så kom kranbilen og dro hele sulamitten fri. Vi ble overflyttet til et par andre busser som kom forbi. Senere på morgenen dukket gamlebussen opp igjen og vi fikk tilbake våre faste plasser.

Grensepasseringen mellom Tyrkia og Kurdistan gikk fint. Ikke mer enn knapt to timer. Deretter var det passkontroll med jevneDSCF9836 mellomrom hele dagen. Falt ut av tellingen. Da vi nærmet oss  Sulaymania ble Fader Jens og jeg noe motvillig lempet av bussen midt på en motorvei. Bussen hadde det travelt med å snu  og der sto vi. Trafikken var kolossal, men hastigheten lav pga en masse fartshumper. Bilistene var sikkert vant til folk som kommer rekende over motorveien. De stoppet opp og var hjelpsomheten selv slik at vi fikk krysset den uten fare for liv og lemmer. Snart kom det en drosje og vips var vi framme i gamlebyen og til klosteret hvor maten sto klar til oss – og et stort gjesterom til meg. DSCF9837

Søndag 9.mars begynte dagen med en messe kl 8. Fader Jens, som opprinnelig er tysk med sveitsisk pass, forrettet på arabisk slik som jeg er vant til fra Mar Musa i Syria

Følg med. Mer kommer om hva jeg opplever og hvordan livet mitt disse ukene i kloster vil bli.

This entry was posted in Pilegrimstur. Bookmark the permalink.

11 Responses to 25 timers busstur og en ufrivillig stopp

 1. 同様にこれらの魅力的な機微のすべての商標、クラブでより明らかにしようと、ダイヤルブローバ時計マンチェスターユナイテッド・クラブの冠の上で見られることができます。 ブランド時計コピー激安通販 有名な頂上、1971年以降は、シャツの上の中心部分を飾る時のサブダイヤル、と悪魔(愛情”として知られるフレッド・ファンによって赤」)、竜頭の上で見られることができます。 http://www.ooobrand.com/ordermethod/index.html

 2. 「復古」は腕時計の永遠のテーマは、ポール表今年の設計の中で大量のレトロなデザインを採用したし、設計により濃厚な军表スタイル。そのFiremanシリーズのアップグレード版は完全に参考にしたブランド世紀半ばのアメリカ鉄道標準設計を復刻した時計、その最も経典のデザインを提供したり、多種の文字盤色のオプションに若者の消費者の選択。スーパーコピーエルメス 時計そしてEngineerマスターⅡシリーズの2項の腕時計はいずれも誠意を維持し、偉大な飛行家にライト兄弟をそのOfficer表も金は優雅な将官表遺風、ステンレス後半期式をかぶせステンレス耐磁底を透過サファイアクリスタル透視ガラス、精緻を磨の手動チェーンはムーブメントに輝いて、細かい磨きの蓝刚ネジ軸とルビー目を引き戻すよう人々の思い過去。 http://www.bagkakaku.com/vuitton_bag/2/N51206.html

 3. 私は、breitling腕時計のある38の私の最近のレビューで言及したように、ブライトリングのない実際に私自身が描かれたが発見されたブランドが、彼らは私自身の毎日の使用と好みのためにあまりに複雑なような気がします。しかし、ブライトリングのあるコレクションを示す別のものを彼らのラインアップのスライス(と私が言うと、クリーナ)方向である。カルティエスーパーコピーそれは私たちが独立して最初のクロノグラフに対する敬意を見つけることは、このコレクションの中で、1915年ブライトリングトランスオーシャンクロノグラフの形でした。 http://www.ooowatch.com/tokei/vuitton

 4. 継初北京後、今回のTIMEX(タイメックス)大型展開は洛陽、東莞、連雲港、深セン、武漢、上海の多数の都市が行われ、TIMEX(タイメックス)「時て進む」新ブランドイメージ各地の消費者に渡す。シャネルスーパーコピー150年の発展の過程の中で、TIMEX(タイメックス)を溶け込んで伝統工芸科学技術創造表、絶えず製品開発を突破し、開発した様々な特許制品で、消費者が求めるニーズについていく、時代の歩み。今回の新ブランドポジショニングを継承してTIMEX(タイメックス)の持論の進取、執着して、前進のブランドの精神、同時にと三項を組み合わせて大明星表。「時に行く」の全体的な位置で、活動現場の全体設計はファッションシリーズSLバラ金全自動機械表の強靭力強く、アウトドアシリーズ潮汐温度羅針盤表の実用的な機能、ファッションシリーズTシリーズ多機能クロノパンパンの靑春を表現する自信に遺憾なく。 http://www.newkakaku.com/lb1.htm

 5. ブランドコピーN品通販専門店

  最新作ブランドコピールイヴィトン財布激安
  偽物ブランド財布,偽物ブランド財布
  シャネル財布偽物,ルイヴィトン財布,財布コピー
  人気ブランド_バッグコピー_財布コピー
  サングラス偽物_ベルトコピー_新作_ブランドコピー

  バッグ、財布、小物などでございます専売店
  ★弊社は「信用第一」をモットーにお客様にご満足頂けるよう
  ★全物品運賃無料(日本全国)
  ★不良品物情況、無償で交換します.
  ★税関没収する商品は再度無料で発送します!

  ホームページ上でのご注文は24時間受け付けております

Leave a Reply

Your email address will not be published.