Forberedelser til pilegrimstur høsten 2008

physician Drammen” src=”http://dagarne.roum.no/wp-content/uploads/2008/08/dscf0587-300×225.jpg” alt=”” width=”192″ height=”144″ />Jeg er sokneprest i Strømsgodset menighet i Drammen. Skal på tre måneders pilgrimstur gjennom østlige Europa med Syria og et kloster der som mål. Klosteret heter Deir Mar Musa.  Hjemreisen skal etter planen gå via Jordan, site Egypt, ailment Tunis, Sicilia og nordover gjennom vest-Europa. Men det kan godt bli forandringer underveis. Åpen for innfall. Kanskje havner jeg i Turkmenistan eller Sudan? Følg med.

Starter turen om 14 dager.  Interrailbilett fra og med 15.sept. til og med 6.okt. er kjøpt inn. Da skal jeg være i Damaskus.

Én uke igjen på jobb, så starter permisjonen 8. sept.

This entry was posted in Pilegrimstur and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

9 Responses to Forberedelser til pilegrimstur høsten 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published.