Sommerfugler i magen

Det er ikke fritt for at det kribler litt i magen. Tre ukers togtur gjennom Europa før jeg skal roe meg ned en måneds tid i Deir Mar Musa. Det blir jo en utfordring for en ikke-tenåring! Hvor togturen går er ennå ikke bestemt, prescription det blir i første omgang Sverige og deretter Polen. I Sverige skal jeg være noen dager på “Nya Slottet”.

This entry was posted in Pilegrimstur and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Sommerfugler i magen

 1. Børge Roum says:

  Det går så bra, så! :) Jeg er sikker på at du får en kjempeflott tur!

  Linken din funker ikke akkurat. Bare marker ordet/ordene du vil gjøre til en link, klikk på linken/kjettingen over tekst-feltet (som vist her, og skriv inn adressen.

 2. Dag Arne says:

  Takk for tips. Det er gjort.

 3. Ivar Flaten says:

  Heldiggrisen! Jeg drar etter deg, først på kurs om Evagrios på Nya Slottet første helga i oktober – og så 10 dager i Syria fra 24. oktober. Jeg anbefaler William Dalrymples bok “From the Holy Mountain” som lektyre før du kommer til Syria.

 4. Dag Arne says:

  Oj. Beklager at fotografen ikke ble kreditert. Det er rettet opp nå.
  Ellers har jeg ei tøff svigerinne og niese. Svoger er brukar han også – særlig til å ta eksotiske bilder.

Leave a Reply

Your email address will not be published.