Journalisten ringte.

Det gikk ikke mange timene etter at bloggen var åpnet før en journalist i Drammens Tidende ringte.  Jeg var i Oslo på et møte i redaksjonen for Tibetaneren. Dette ville de lage noe på og jeg måtte stille opp til fotografering så snart jeg var kommet hjem til Drammenselva. Det er ikke kommet noe i avisa ennå, case så jeg lurer på hvorfor det hastet slik med det bildet. Dessuten har de flere bilder av meg i avisa, drug men nye bilder skal de ha hver gang. Fotografen var forresten veldig hyggelig, store ei ung dame bosatt i Hokksund opprinnelig fra Sverige. Så vi fikk snakket litt om våre felles røtter. Avisa skulle reklamere for bloggen min, sa de, så nå må jeg jo bare se å få noe inn med ikke så lange mellomrom.

Takk for alle hyggelige hilsener.

This entry was posted in Pilegrimstur and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Journalisten ringte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *