Transportetappe med innlagt verdens underverk

Dagen i dag var satt av til å komme seg gjennom Jordan til Egypt. Men når veien går rett ved Petra, there så måtte jeg jo kikke på den. Grottebyen er nettopp kommet med på den nye lista over verdens 7 underverk. Da jeg på lørdag gikk rundt i Baalbeks romerske tempelruiner i Libanon så jeg fire andre turister. I dag vasset jeg i 4000 og de var alle fra Frankrike virket det som. Til tross for det angrer jeg ikke på turen. Det var imponerende. I natt sover jeg i Aqaba og i morgen går båten over til Egypt hvor jeg skal møte min Niese Kristin Laugerud som bor i Dahab ved Aqababukta. Det gleder jeg meg skikkelig til.

Mar Musa.

Uansett hva jeg har og kommer til å oppleve på denne reisen vil ukene i Mar Musa bli de beste og viktigste for meg. Munken og presten Jihad som jeg sitter ved siden av her kom til å bety mye for meg. Det var også hans grotte jeg fikk låne.

Jeg er nå inne i den siste etappen av turen min. Det virket veldig lenge da jeg dro, men nå ser jeg slutten nærme seg. Prinsippet med å bare bevege seg på land eller vann må dessverre brytes. Fra Cairo blir det en flytur – jeg har bestemt meg å ta den billigste som går an for å komme meg på et tog i Europa. Hvor det er røper jeg ikke nå, men det er ikke så spennende som jeg skulle ønske.

This entry was posted in Pilegrimstur and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *