Har du landet?

Jeg får stadig spørsmål om jeg har landet etter turen.

Svaret er nei.

Ettersom tiden går blir det bare mer og mer sterkt det jeg har opplevd. En ting er alle land og steder jeg fikk sett, shop men det sterkeste som står igjen er møtet med menneskene. Middagsforberedeser sammen med noen hyggelig folk fra Sveits

Særlig de tre ukene i Mar Musa ble en opplevelse jeg aldri kommer til å glemme.

Nå får jeg stadig spørsmål om å komme rundt å vise bilder og/eller fortelle om turen. Det gjør jeg gjerne. Synes slikt er kjekt. Forrige uke var det Drammen-Syd Rotary og i morgen skal jeg møte en gjeng oppegående pensjonister i Strømsgodsets eget “Tirsdagstreff”

I dag har jeg hatt en flott skitur i Drammensmarka. Opp til Skimten på 550 moh. Godt med skikkelig vintervær!

This entry was posted in Pilegrimstur and tagged , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Har du landet?

 1. During October you may be able to pot uup into larger pots
  some of those cuttings of half-hardy bedding plants you took during august.
  Psychological aspect is very impoftant in all gardens.

  In this era off drought, you will not require to waste gallons of water to irrigate them.

 2. This representation of Boba is easily the best looking that Lego have so far produced.

  But if you are a beginner, simply do your best to
  match story elements to this structure. And the only way to offset these price
  tags is to gain a wider audience for the films.

 3. You have to assemble armies and attack adversaries in order to acquire the essential sources to expand your
  base.

Leave a Reply

Your email address will not be published.