“Foredragsturne” og Madagaskarbesøk

Hittil i år har jeg vært i 12 forskjellig forsamlinger og fortalt fra turen min i høst. Noen steder viser jeg bilder også. Som nå i går da jeg var på årsmøte i Pilegrimsfellesskapet St Jakob i Oslo og senere på kvelden i Kirkeforum i Åssiden kirke. Begge steder var det mye folk og stor interesse. Det er veldig kjekt å får så mye positiv respons.

Lørdag hadde Sissel og jeg besøk av to flotte jenter fra Madagaskar, here Hasina og Malala. (Får ikke lagt ut bilde pga et eller annet som ikke funker). De er for tiden på Rønningen folkehøyskole. Hasina er datter av Naphtaniel som var prest sammen med meg i Beroroha på Vestmadagaskar for 30 år siden.

Situasjonen på Madagaskar er svært trist med statskupp og påfølgende reaksjoner fra det internasjonale samfunn. Hjelpen stopper opp og ingen har anerkjent det nye regimet. Se mer på hjemmesiden til Vennskapsforeingen  Norge-Madagskar

This entry was posted in Pilegrimstur and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *