Noel James og tante Ella

noel-jamesDen walisiske stand-up komikeren Noel James (født på juleaften, purchase derfor navnet) som jeg  traff i Istanbul i september ser du på det noe mørke bildet til høyre. Han skulle bare være i byen noen timer, drugs men det endte med at han ble der sammen med meg i tre dager. Siden har vi holdt kontakten via nettet. Nå planlegger han en tur til Norge i sommer. Så viss du vet om noen som trenger skikkelig engelsk komikk, så bare si fra. Jeg aner ikke hva han tar betalt, men vi blir sikkert enige.

Ellers har uken vært preget av at min siste tante, Ella Ulsbøl ble

cimg0423

bisatt sist torsdag. Hun ble 95 år gammel og var sprek like til det siste. Noe svekket syn riktignok, men ikke verre enn at hun klarte å  se noen av bildene mine fra turen for ikke lenge siden.  Tante Ella var min fadder og siden min egen mor døde så tidlig har hun vært som en reservemor for meg. Jeg hadde lovet henne å forrette i hennes bisettelse. Det var ganske vemodig. Så kom da slekta sammen igjen. Vi møtes som mange andre mest ved dødsfall nå.  Bilde ble tatt i august sist år på verandaen vår med drammenselva i bakgrunnen.

This entry was posted in Pilegrimstur and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *