Huda og slalom med langrensski

Huda fyller år med ballonger

Jeg fikk e-post fra Huda her om dagen. Hun fortalte meg at bildene jeg har sendt er kommet fram og henger nå på kontoret deres.

Huda, story en av tre nonner i Mar Musa, er agronom og har også ansvaret for en del  praktiske gjøremål som klesvask og innkjøp av matvarer.  Hun er fra Lib62årsdagen feires sammen med fire munker og en nonneanon og giftet seg ganske ung. Mannen hennes omkom i en bilulykke to dager etter vielsen. Senere kom hun i kontakt med Paolo som er leder for klosteret og har vært nonne der i mange år nå. Da vi kom ut av kirken etter en kveldsgudstjenesten var hele terrassen fylt med ballonger som Mirna og Kabira, bibliotekarene, hadde hengt opp. Det var Hudas bursdag som skulle feires. Noen dager senere ble min bursdag også feiret, med lys og bursdagssang på arabisk. Bildet til høyre er fra den feiringen, Huda til høyre, deretter Boutros, Paolo, Jousuf og Jihad.

Siste lørdagen i februar fikk jeg meg en tre timers flott skitur i drammensmarka. Gikk over Skimten til Storsteinsfjell (550 moh) med utsikt til Sandebukta, Drammensfjorden, Oslofjorden og Tyrifjorden. Den største utfordringen var å komme seg ned slalombakken med langrensski. Hadde tatt heisen opp. I dag, søndag er det gudstjeneste med dåp av Truls og Simen. Det er hyggelig. Noe mer vemodig blir bisettelsen av min gode tante Ella (95 år) førstkommende onsdag.

This entry was posted in Pilegrimstur and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *