Vinterferie på Lillehammer og sauer på isen.

Det er greit med en bror på Lillehammer. Da er vinterferien reddet hvert år. Siden kona er fra ei øy på vestlandet og ikke vokst opp med ski på beina som en drammenser er det, search drar jeg på skitur alene. Men det betyr ikke at en er alene for det. For to uker siden traff jeg på en barnebokforfatter og lokalhistoriker på Tverken. Så ble det et par timer hyggelig følge. Uka etter dumpet jeg bort i byens antikvariatbokandler på omtrent samme sted – og nok et par timers hyggelig turfølge.

Nå er ellers hele elva islagt. Jeg har ikke forsøkt å gå over til øya, men håper at vintersauene der kanskje tar en tur over hit. De ser så trivlige ut der de vasser i snøen.

This entry was posted in Pilegrimstur and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.