Så var det å pakke sekken igjen

CIMG8990Det hersker en lettere kaotisk situasjon på arbeidsrommet mitt hjemme i Stensmyrveien.  Min trofaste sekk fra Midtøstenturneen i 2008 skal igjen pakkes. Hva trenger man egentlig å ta med seg for tre måneder i Jerusalem? Lørdag 18.januar kl 0400 entrer jeg toget i Drammen for å starte reisen sørøstover. Jeg deltar i et program som Kirkens Nødhjelp(KN) har sammen med Kirkens Verdensråd (KV).  Les her KNs side om dette.  Følg meg på denne bloggen! Jeg kommer til å legge inn nye meldinger ofte. Bokmerk den og kom gjerne med kommentarer og hilsener.

This entry was posted in Pilegrimstur and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Så var det å pakke sekken igjen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *