Vær så snill og hør på hva vi har å si!

DSCF9689Det ble et sterkt møte med “Grassroots Jerusalem”, no rx en palestinsk organisasjon som er stemmen til alle palestinerne som bor i den tidligere  Jordanske  delen av Jerusalem. (I dag kalt Øst-Jerusalem) Disse har ikke Israelsk statborgerskap, men noe som kalles “permanent oppholdstillatelse”.  – Vi trenger dere som kommer hit for å lytte til våre fortellinger. Ikke dem som vil fortelle oss hva vi skal gjøre. Dem er det alt for mange av. Sier  Fayrouz, leder av organisasjonen . På bildet sammen med Mattheus fra Sør Afrika som får triste minner fra en annen tid i sitt eget land.

This entry was posted in Pilegrimstur. Bookmark the permalink.

One Response to Vær så snill og hør på hva vi har å si!

Leave a Reply

Your email address will not be published.