God morgen Norge

TV2 leser Drammens Tidende. Dermed vil God morgen Norge på mandag mellom 0700 og 0715 ha en prat med meg. De bør være presise da toget mitt går fra Sentralbanestasjonen 0727.

TV2´s forhåndsomtale finner du her.

Siden de trengte et bilde av meg med sekk puttet jeg opp i litt fyllmasse bestående av en annen sekk og tok et bilde med selvutløser. Bakgrunnen er utsikten fra hagen. Fin, medicine ikke sant?

Ellers i dag er det blitt en del planlegging. Faulus Korkunc som er kirketjener i Røa har gitt meg masse hjelp i dag angående den syrisk-ortodokse kirke i Tyrkia. Så nå begynner en del å falle på plass. Kommer til å dra til et sted jeg bare har drømt om, men ikke trodd jeg kunne komme til. Hvor det er får du vite senere. Følg med.

This entry was posted in Pilegrimstur and tagged . Bookmark the permalink.

3 Responses to God morgen Norge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *