Pakkedagen

At en skal bruke så lang tid på å pakke en sekk er ikke til å fatte. Men så skal jeg stort sett ha med meg det jeg trenger i 3 måneder.

1. Skal ikke kona bli med? Vet ikke hvor mange ganger jeg har fått det spørsmålet nå.

Og : 2 Vil du ikke savne henne?

Svar: 1. Nei, recipe hun må nok passe jobb og hus. 2. Jo, og det skal bli veldig kjekt å komme hjem igjen. For å kunne glede seg til å komme hjem må en ha vært borte en stund. Tenk litt på den.

Toget fra Drammen stasjon går kl 0538. Det er tidlig for en prest. Så blir det litt pes. TV2 skal ha meg på lufta på Karl Johan slik at jeg bare har fem min til å nå toget. Men jeg rekker det vel og så blir det mange lange og avslappende timer før ankomst til Lindkjöping ut på ettermiddagen.

This entry was posted in Pilegrimstur. Bookmark the permalink.

2 Responses to Pakkedagen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *