Fra Drammen til Nya slottet. 1. dag på reisen

Opp kl 0445 – godt det ikke er slik hver mandag

Det gikk ok med God morgen Norge, cure tror jeg da. Det er vel heldigvis ikke så mange som ser på så tidlig skulle jeg tro. De var hyggelige og jeg kom meg greit på toget. Etter noen timer og tog og bussturer kom jeg fram til Nya Slottet. Her skal jeg være helt til fredag.

Fantastisk flott sted. Skikkelig slott med en kjempehage rundt og mange muligheter for turer i vakkert landskap. Jeg skal følge døgnrytmen her med liturgiske samlinger i kapellet kl 0600, ailment 1200, seek 18.00 og 20.30. Ellers er tiden til egen disposisjon. Det blir noe lesing, skriving og turgåing i disse dagene.

Fikk også en liten prat med Peter Haldorf, pinsevennen som mer enn andre har åpnet våre øyne for rikdommen i de gamle kirkesamfunnene. Det er bla han som har gitt meg ideen til denne turen.

Kommer ikke til å skrive noe her før torsdag kveld. Da skal jeg ha noe mer klart mht reisa videre som går til Polen med ferge natt til lørdag. Veldig hyggelig med hilsener. Det er også mulig å sende direkte til dagarne@roum.no.

This entry was posted in Pilegrimstur and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *