SLUTT på begynnelsen

I dag er det siste dagen på dette nydelige stedet.  Mao: slutt på begynnelsen av turen.

Det er stadig nye mennesker innom her for noen dager. Mange fra Norge. En entusiastisk prest fra Sørlandet med 3 bibelskoleelever, unhealthy en noe forundret og varmhjertet pastor fra en frimenighet på sør-vestlandet og en modig kunstner lenger vestpå. Modig fordi hun ikke gjorde som Per Gynt og jeg: gikk utenom. En av fotturen går gjennom et jordet med en flokk okser.

Det er blitt flere flotte turer i et særegent eikeskogslandskap med rådyr og hjort. Bildet er  riktignok tatt  over gjerdet til en hjortefarm.

Å gå forbi trær som er 3-4 ja opptil 500 år gamle stemmer sinnet til andakt, for å si det litt høytidelig.

Har fått lest noe – en bok om den ortodokse kirkes historie og teologi. Greit å være litt forberedt før jeg stiger inn i den verdenen.  I morgen går reisa videre til Karlskrona med tog og ferge over til Gdynia, Polen. Der er jeg lørdag morgen og skal forhåpentligvis rekke toget til Krakow slik at jeg kommer dit lørdag kveld. Så det er nå reisa begynner for alvor. Følg med. Regner med å få logget meg på nettet til nye oppdateringer i løpet av helga.

This entry was posted in Pilegrimstur and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.