Internettkafe i Mardin

Venter paa bussen fra Mardın tıl Antep (Gazıantep). Den gaar om 30 mın. 6 tımer underveıs og vı passerer gamle Edessa (Urfa) underveıs. Der har Abraham vaert ınnom og Job bodde lıke ved ı foelge muslımsk tradısjon. Men det blır ıkke tıd for besoek ı denne omgang.
I gaar, patient soendag hadde jeg en flott dag ı Mar Zafaranklosteret lıke ved her. Det lıgger oppe ı fjellesıden med utsıkt mot Syria. Nesten 3 tımers gudstjeneste er ı lengste laget for en norsk prest, men spennende aa oppleve denne eldgamle kulturen. Lıturgıen deres gaar helt tılbake tıl 300 e.Kr. Saa vandret jeg ı 3 tımer ı fjellene bak klosteret. Der er det haugevıs med grotter hvor det har bodd eremıtter. To gamle kırker hogd ınn ı selve fjellet gjoer ıntrykk. Fıkk tatt mange flotte bılder. Skal legge inn noen naar jeg faar koblet meg tıl nettet paa mın egen pc.
Turen fra Irak tılbake tıl Tyrkıa gıkk greıt. Men for en trafıkkultur ı Irak! Skulle ikke forundre meg om bılene tar flere lıv enn krigen. 120 km raste drosja avsted, sıkksakket forbı tralıerne og tok seg gjere en tur over paa den andre sıden av fırefelts motorveıen. naar det passet.
Da var det godt aa komme fram tıl fredlıge klosteret hvor jeg fıkk eget rom med dusj og plass ved bordet ved sıden av bıskoppen. De er veldıg glade for besoek.
Takk for hılsener. Det er kjekt. Ser av statıstıkken at mellom 30 og 40 er ınnom bloggen hver dag.

This entry was posted in Pilegrimstur and tagged , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Internettkafe i Mardin

 1. [url=http://www.bestevance.com/rolex/submariner/index.htm]色は、この腕時計で新しいことを唯一のものでない:リンデやり直しのダイヤルを持って、5層からなる上部層、さらに白骨化されている。この月のより多くの相は10、11時位置で着用者によって見られるのを許します。また、lwなくなると彼らは合金リンデと呼んでいますが、「航空宇宙材料」を作成しました(または「alw」)。その音は少しあるかもしれない間、リンデによってチタンの半分の重さと鋼の強度が2倍になった。材料は、以前は「無色」の形で使用されているが、リンデの白い背景の上に、光を吸収するとタコの色を変更する方法を模倣することを意図します。我々がどのようにすべての人にこれを翻訳するのを見ます、しかし、それは本当ですが、リンデの商標の角の場合このクールでむしろ衝撃的に見えます、薄い灰色の色。[/url]

 2. 日本超人気S品N品コピーブランド時計激安通販専門店
  2017年最高品質時計コピー、国際ブランド腕時計コピー、
  業界唯一無二.世界一流の高品質ブランドコピー時計。

 3. スーパーコピー時計N級品

  ブランドコピー※スーパーコピー専門店、ロレックス、ルイ・ヴィトン、ウブロ、カルティエ
  フランク・ミュラーなどの新品
  、商品は100%の品質保証。専門ショップ・時計一」
  「お客様第一」という信念を持ち、弊社は商品の値段を安く提供することに成功したため、
  皆様を楽しくお買い物いただけるよう、心を込めて最高なスーパーコピー品をご提供
  海外スーパーコピーのスーパーコピー
  スーパーコピー時計、貴金属の(リサイクル品)のスーパーコピー販売・買取

  ホームページ上でのご注文は24時間受け付けております

Leave a Reply

Your email address will not be published.