Søndag er kirkedag – også i Jerusalem!

DSCF9448Rett i nærheten av der jeg har bodd den siste uka ligger en stor Anglikansk kirke. De har to gudstjenester hver søndag. Den første kl 9 er best besøkt. Jeg var med på den som var kl 12. En kombinert arabisk/engelsk gudstjeneste. Presten var Palestiner og klokkerne en eldre Engelskmann som var ute som frivillig i et 1/2 års tid. Noen har vel fått med seg at vi har drevet å forandret/fornyet gudstjenesten i Norge i det siste? Det var kjekt å oppleve at vår “nye” liturgi nå er svært lik den de har i mange andre kirker. Vi nærmer oss hverandre her også.  Og bra er det.

Mellom gudstjenestene er det felles kirkekaffe i den nydelige hagen med et tre full av modne grapefrukt. DSCF9767

 

 

This entry was posted in Pilegrimstur and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.