Fred for Jerusalem – og jeg er vendt hjem!

Etter en sterk uke i Øst-Jerusalem er jeg hjemme i vinter og snø-landet igjen. Forhåpentligvis bare for en kortere tid, tadalafil men noe usikkert. Det skyldes noen misforståelser mht hva slags visa som skulle gjelde for meg.  Jeg håpet perioden skulle la seg forlenge mens jeg var ute, buy men det tar noe lenger tid å ordne det. Så en stund framover er jeg altså i Nedre Eiker igjen. Håper å komme med gode nyheter raskt og at jeg er snart tilbake i Jerusalem igjen.

DSCF9716

Midt inne i gamlebyen fant jeg denne oppfordringen som jeg lar gå videre. Den taler for seg selv. Når alle vil ha fred, hvorfor er det da så vanskelig?

 

This entry was posted in Pilegrimstur. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *