Den skal tidlig krøkes som god krok skal bli

DSCF9488DSCF9563Israel har tre års verneplikt for menn og to år for kvinner. Noen kan tydeligvis ikke vente til de blir store nok. Lekebutikkene har et godt utvalg i våpen for de minste og en liten gutt jeg traff på en kveld hadde nettopp fått sitt første skytevåpen. Eller kanskje det bare var en utvidelse av arsenalet?

Rundt om i Jerusalem traff vi stadig på soldater godt bevæpnet. Det er ikke vanskelig å forstå frykten for attentat og uro. Likevel: Kan våpen skape fred? Kan lange år i de væpnede styrker skape trygghet? På kort sikt, there kanskje, healing men for framtida?  Og framtida som starter med små gutter som sikter og skyter – bare en lek. En lek som følger ham oppover i livet til det en dag blir alvor. Blodig alvor.

 

This entry was posted in Pilegrimstur. Bookmark the permalink.

4 Responses to Den skal tidlig krøkes som god krok skal bli

 1. [url=http://www.newkakaku.com/chz1.htm]「復古」は腕時計の永遠のテーマは、ポール表今年の設計の中で大量のレトロなデザインを採用したし、設計により濃厚な军表スタイル。そのFiremanシリーズのアップグレード版は完全に参考にしたブランド世紀半ばのアメリカ鉄道標準設計を復刻した時計、その最も経典のデザインを提供したり、多種の文字盤色のオプションに若者の消費者の選択。スーパーコピーエルメス 時計そしてEngineerマスターⅡシリーズの2項の腕時計はいずれも誠意を維持し、偉大な飛行家にライト兄弟をそのOfficer表も金は優雅な将官表遺風、ステンレス後半期式をかぶせステンレス耐磁底を透過サファイアクリスタル透視ガラス、精緻を磨の手動チェーンはムーブメントに輝いて、細かい磨きの蓝刚ネジ軸とルビー目を引き戻すよう人々の思い過去。[/url]

 2. ルイヴィトン 財布 コピー 代引き激安市場!
  2017超人気 ルイヴィトン スーパーコピー代引き
  ルイヴィトン 財布 コピー 代引き激安市場!
  当店は信頼できるルイヴィトン コピー代引きの激安通販店です。
  2017 高品質ルイヴィトン バッグ コピー、ルイヴィトン 財布 コピー 代引きなどの商品が低価格でお客様に提供します。
  100%実物写真ですし、品質が完璧です。
  ルイヴィトン コピー,ヴィトン コピー,
  ルイヴィトン コピー代引き,
  ルイヴィトン スーパーコピー,
  ルイヴィトン 財布 コピー,
  スーパーコピー代引き

 3. ロレックスN級最高等級ブランド時計
  最新作 ヴィトン 新品、新素材入荷ロレックスN級最高等級ブランド時計コピー大量入荷超人気今年のF/Wから人気が予想されるディオールスタイルのバッグをご紹介します。
  付属のストラップで2つの持ち方ができ、多様なスタイルに演出します。
  底鋲はスタイリッシュながら、スクラッチから防ぎます。
  内側の配色の部分は羊革に仕上げました。
  2017年新作財布大量入荷 超美品、高品質、 独占的な販売スーパーコピーバッグ大量入荷超人気 100%品質保証!満足保障!
  当社の商品は絶対の自信が御座います。
  ★信用第一、良い品質、低価格は(*^-^*)
  ★当店の承諾に→誠実 信用

Leave a Reply

Your email address will not be published.