Tak med svarte vanntanker.

CIMG9050Det er smart å ha svarte vanntanker sammen med solpanel på taket. Da  utnytter man solen og sparer dyrebar strøm. Det underlige er at det kun er hus hvor det bor palestinere som har slike. Bosetterne i nabohusa har ikke slike tanker på taket. Dessverre er årsaken ikke den at noen er mer miljøvennlige enn andre. Grunnen er den at palestinske hus har usikker vanntilførsel slik at de trenger et reservelager på taket. Vedlikeholdet av vannledninger er ikke noe problem i nabohuset.  Nok et noe trasig eksempel på forskjellsbehandling som i dette tilfelle også er lett synlig.

This entry was posted in Pilegrimstur. Bookmark the permalink.

4 Responses to Tak med svarte vanntanker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *