Tak med svarte vanntanker.

CIMG9050Det er smart å ha svarte vanntanker sammen med solpanel på taket. Da  utnytter man solen og sparer dyrebar strøm. Det underlige er at det kun er hus hvor det bor palestinere som har slike. Bosetterne i nabohusa har ikke slike tanker på taket. Dessverre er årsaken ikke den at noen er mer miljøvennlige enn andre. Grunnen er den at palestinske hus har usikker vanntilførsel slik at de trenger et reservelager på taket. Vedlikeholdet av vannledninger er ikke noe problem i nabohuset.  Nok et noe trasig eksempel på forskjellsbehandling som i dette tilfelle også er lett synlig.

This entry was posted in Pilegrimstur. Bookmark the permalink.

4 Responses to Tak med svarte vanntanker.

 1. [url=http://www.gowatchs.com/brand-213.html]ティソのマーケティング戦略を巧みに狙われた各地の若い女性。からロンドンファッションウィークの協賛、Indy巡茶」とRacing LeagueドライバーDanica Patrick君、ティソ表向きの若い女性はきっと市場。コピーブランドでも、ティソ表は唯一の。女は男よりもっと好きだから腕時計が飾り物を持って、ますます多くの企業がいる関心はこのプレート。[/url]

 2. 良い消息!良い消息!
  HEMRMESのブランドが必要で、注意します!
  当店、エルメス専門店。
  予約購入した後。
  あなたの特恵を与えた意外な喜びに。
  以下の条件を保証します:
  価格、特恵を与えます。
  必要な取引先、メールは連絡します。
  品質はとても良いです。
  使いを信じて、最も良いです。
  保証して、広大で、取引先は好きです。

Leave a Reply

Your email address will not be published.