Å bygge opp og å rive ned

DSCF9638Et noe uklart bilde tatt fra et bilvindu midt i Jerusalem:  En bit av muren som skjærer seg gjennom by og land. Noen har sprayet på følgende budskap: – Hånden som har bygget kan også rive den ned. Frihet for ALLE. Tiden er nå!

En bønn og et håp. Måtte det en dag bli slik i dette ulykkelige landet med så mye angst på alle kanter.

This entry was posted in Pilegrimstur. Bookmark the permalink.

4 Responses to Å bygge opp og å rive ned

  1. [url=http://www.okakaku.com/Super-Copy-195.html]ガガミラノマニュアル35MMスーパーコピー 私は友人と仲間の時計愛好家には、この時計のイメージは、代表的な調査ではない―、私は―知っている独特の形状とは明らかに信じられないほどの造り品質にもかかわらず、彼らの誰も、本当に声を絶対と即時の驚き。ブガッティのスーパースポーツの腕時計をここで、車で十分でない–ファンキーに見えます、しかし、それは現れますがあまりに大きくて、であるにはあまりに重すぎて「芸術のための芸術」としている。[/url]

  2. おすすめ人気ブランド腕時計, 最高等級時計大量入荷!
    ◆N品質シリアル付きも有り 付属品完備!
    ☆★☆━━━━━━━━━━━━━━━━━━━☆★☆
    以上 宜しくお願い致します。(^0^)
    広大な客を歓迎して買います!── (*^-^*)

Leave a Reply

Your email address will not be published.