Møter med mennesker – det er det beste av alt.

DSCF9998Heldige meg! Overalt dukker det opp vennlige og smilende folk som gjerne slår av en prat på det for øyeblikket tilgjengelige språk. I dag har jeg fått frisket opp både tysken og fransken.

 

Fint med vakkert vårlandskap og historiske minnesmerker. DSCF0326Denne tøffe krigeren som dukket opp på DSCF0343fjellturen vår i går er 4200 år gammel. Omtrent som Moses, sovaldi eller noe der omkring

Men levende mennesker slår alt. DSCF0302For et par dager siden var vi invitert til kaffe hos et Iransk/kristent ektepar i deres nydelige leilighet. Interessant å se hvor forskjellig folk bor her. Disse hadde møbler og bilder på veggen. CIMG9226Kanskje ikke min stil, patient men ikke ulikt slik vi har det. Den kurdiske familien vi bodde hos inne i dalen vi besøkte, hadde også et fint hus. Men der: Ikke annet enn  tepper  på gulvet og ingen bilder på veggene.

Nesten alltid stiller folk villig opp til fotografering og takker så hjertelig for det. DSCF9971På mine vandringer i bygatene står fotomotivene i kø.DSCF0014

CIMG9218DSCF9982DSCF9985

 

Det gjorde de også på den store nyttårsfesten jeg har skrevet om tidligere.CIMG9332 Trodde det var en vårfest, men så viser det seg at en eldgammel før-muslimsk og før-kristen kalender  har 21. mars som nyttårsdag. ikke så rart, for det er jo vår.

DSCF0269

 

 

CIMG9338

 

 

DSCF0229

 

Tok drosje hjem fra en bytur i kveld: – Har du familie?, spør jeg. Den sikreste måten å få kontakt på! Drosjesjåføren som kan litt engelsk svarer stolt at han har kone og fire barn. Så, mens vi snirkler oss rundt i gatene, leter han fram bilder av alle sammen. For en nydelig familie! Folk er vakre på disse kanter av verden. – Er dere protestanter eller katolikker i Norge? Da fader Jens en dag  skulle forklare hva protestanter er for noe i forhold til katolikker svarte han spøkefullt: De er kristne shia. Men det sa ikke jeg til sjåføren. Shia er “no good” her i strøket.

This entry was posted in Pilegrimstur. Bookmark the permalink.

5 Responses to Møter med mennesker – det er det beste av alt.

 1. [url=http://www.gginza.com/%E6%99%82%E8%A8%88/%E3%83%AD%E3%83%AC%E3%83%83%E3%82%AF%E3%82%B9/daytona/f2274a6b7009b5d5.html]グロリア-イップからあちこち遊歴好きで、働く関係のため、積み重ねました多くの旅行経験があり、もっと特別好きのひとり旅。「完全に慣れない環境を持って、私の考えと刺激源源が絶えない。一回出発前の資料収集、しばしばを旅にヒントを得提供良い基礎。」この道理も同様に適用するアートとデザインの創作。グロリア-イップ注意して参加スイスティソ「160年环宇漫遊切手」設計コンクールの参加者から資料収集して、きっと半分の労力で倍の成果。ロレックス-スーパーコピー「今度の試合はスイスティソが主催し、「旅」をテーマに;それでは〓、何の元素を代表ティソ?何か元素が代表「旅行者精神”ですか?どのようにそれらを結びつけ?参加者はまず知っているのは彼らの目標は何を準備してこの目標を足を知ると、テーマを発揮し、創意に加え、抜群の技巧を演じ、優れた作品を作り。」まとめ:「設計や旅行のように、まずは目的地を知っていて、またどのように歩いて、才能は一歩一歩実現計画、業績は完璧の旅。」[/url]

 2. Wow, beautiful portal. Thnx …|
  cs go skin editor

 3. 最高級ブランドコピーのみ取り扱う信頼できるブランドコピー屋!
  ブランドコピーの最高級品ブランドコピーを専門に取り扱うブランドコピー屋はこちらですよ。
  確かな品質をもつブランドコピー新作満載!
  ブランドコピーだどばれないブランドコピーを買えるのはここですよ!
  ブランドコピー,ブランドコピー,ブランドコピーはロレックス デイトナ コピー、プラダ カナパ コピー、エルメス バーキン コピー等のブランドコピー通販専門店です。
  当店はロレックス デイトナブランドコピー、ルイヴィトン 財布 コピー、ルイヴィトン 財布
  ブランドコピーをはじめブランド時計、バッグ、財布偽物の外観から細部まで本物と同様です。
  驚きの低価格でロレックス デイトナ コピー時計、エルメス バーキン コピーを通販します。
  更に2年無料保証です。
  ルイヴィトン 財布 ブランドコピー等の新品、高い品質、激安 、送料は無料です(日本国内)!ブランドコピーならにお任せ!
  ブランド時計コピー

 4. Joyce says:

  Med denne artikkelen onsker jeg a sette sokelyset pa hvordan vi som sykepleiere moter mennesker i krise. Pa sykepleierstudiet l?rer vi at det er viktig med god kommunikasjon. Det a vise respekt, gi omsorg og v?re medmennesker er i fokus.

 5. ルイヴィトン 財布ブランドコピー
  ようこそ ルイヴィトン ブランドコピー販売商店へいらっしゃいませ!
  真心込めて最高 レベルのブランドコピールイヴィトン偽物ブランド品をお届けしています。
  安全税関対策+ 素早い配送+随時の在庫補給+丁寧な対応+ブランドコピー販売業界最低価格に挑戦 !
  当店は業界最高品質に挑戦!全商品はプロの目にも分からないルイヴィトン 財布ブランドコピーです。
  ルイヴィトン財布コピー、ルイヴィトン 財布 ブランド偽物など世界 有名なバックコピー商品が満載!
  当店のブランドコピー商品は他店よりも質が高く、金額も安くなっております。
  ご購入する度、ご安心とご満足の届けることを旨にしております
  よろしくお願いします ありがとうございます (*^__^*)
  腕時計 スーパーコピー激安市場

Leave a Reply

Your email address will not be published.