Treet er stort nå.

DSCF9493En kveld jeg var sammen med Phil og Barbara i teamet mitt kom vi i snakk med en butikkeier i Øst-Jerusalem. (Det er ikke han på bildet).

Mannen var 80 år. Her er hans historie: Da jeg ble født plantet far et tre i hagen vår. Huset vi bodde i og hagen med treet er der ennå. Rett bort i gata her. Men vi bor der ikke. Da krigen kom i 1948 valgte far og mor å flykte med oss barna. Da vi kom tilbake fikk vi beskjed om at vi ikke kunne få huset igjen – fordi vi hadde flyktet. Vi har papirer på at det er vårt. Jeg har ennå nøkkelen til huset. Nå bor det en jødisk familie der.  For noen år siden gikk jeg bort til huset vårt og fikk lov til å se det igjen. Det kommer jeg aldri til å gjøre mer. Det er for vondt.
Min historie er bare en av mange slike. Overalt er det familier som aldri kan flytte tilbake til husene sine. Men nøklene, pills dem beholder vi!               Treet far plantet er stort nå.

This entry was posted in Pilegrimstur and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Treet er stort nå.

 1. [url=http://www.gginza.com/%E6%99%82%E8%A8%88/%E3%83%AD%E3%83%AC%E3%83%83%E3%82%AF%E3%82%B9/day-date/f640a24e7f9f7a5a.html]大都市不動産市場購入できる株式指数に戻って、10年前につれて、一般的な投資ルート近くに陥れてつまらなくて局、収蔵市場でだけであった少数のプレイヤー愛顧の時計を得た意図投資最近部分を資金ヘッジ甚だしきに至っては付加価値の市民愛顧。ロレックス スーパーコピー時計は自家用体現できる個人品位のほか、その投資の価値は侮れない。でも業界関係者は注意して、投資の時計の時とは思わないでくださいは徹底的に解決する過程のために、時計ヘッジ後続定期的なメンテナンスも1筆の支出節約できない、今時計(簡単機能)の平均メンテナンスの試算30年保養投入するが約6万元。また、別の時計サービスセンターの価格、メンテナンスプロジェクトも違うが、投資家はもっと気をつけ。[/url]

 2. 弊社は正規品と同等品質のコピー品を低価でお客様に提供します
  コピールイヴィトン、1つのフランスの贅沢品のブランド、
  最初フランスの貴族達のために鞍のブランドを作るで、
  今まで着いて、依然としてハイエンドに向かう
  消費者の主ななる多種の製品の贅沢品の代名詞です。
  当社は日本で最高品質のコピーブランド代引き激安通販人気老舗です

 3. グッチ gg says:

  ロレックスコピー – ロレックスコピー-S品N品コピーのは激安優良店!
  ロレックスコピー、シャネルコピー、エルメス コピー、ルイヴィトンコピー、グッチコピー、 IWCコピー 時計、ブランド時計コピー,ブランドバッグコピー, ブランド財布コピー等N級品販売通販。
  S品N品ブランドコピー価格及び時計バッグ財布情報を提供致します販売専門ショップ。
  「 安 全・安 心・信 頼 」

 4. 注文してから届くまで2日間と、迅速な対応ありがとうございました。
  また、ご丁寧にメッセージまでありがとうございます。
  初めて新品を買いましたが、価格・品物とも納得出来る商品でした。
  プレミアさんにお願いで、もう少し品数があれば良いなと思いました。
  ★コーチ コーチ★シグネチャーストライプタータントップハンドルポーチ★アクセサリーポーチ★F44166★キャンバス×パテントレザー★ピンク系マルチカラー×ブラック★
  タータン柄にひと目ぼれしました。とてもかわいいです。
  ポーチなので小さめかな?と思っていたら結構まちもあり、ちょっとしたお出かけに重宝しそうです。

Leave a Reply

Your email address will not be published.