Handelsbyen Sulaymania.

DSCF9879DSCF9901

 

 

 

Sulaymania er en mangslungen by. Bydeler som i hvilken som helst vestlig storby.  Midt på dagen er det sparsomt med folk i de strøka og i kjøpesenterne som  det blir fler og fler av.  Om kvelden når basaren stenger, pills våkner disse nye områdene til live. Siden forretningen holder åpne til kl 22 og vel så det.  Denne delen av verden består av mange B-mennesker!

DSCF9904DSCF9894

 

 

 

 

Heldigvis lever basarlivet med sin sjarm i beste velgående. For en nordboer er det alltid gøy med de gamle handlestrøkene.  Souk – som det her her. Luktene og lydene er dessverre ikke med i denne bloggen. De forsterker opplevelsen. Kanskje det beste av aHeldigvis lever basarlivet med sin sjarm i beste velgående.lt: Ingen turister. Dermed ingen som maser og skal ha deg til å kjøpe. Du kan beundre utstillingene av honning og nøtter i fred og ro. Å fotografere er helt greit. Thank You, mind sier mange etter at bildet er tatt. Hvis jeg i tillegg viser dem bildet er det stor stas.

DSCF9892DSCF9893

Til og med jeg kom i skikkelig shoppingmodus og investerte i et par plastikksandaler til klosterbruk. Karen på bildet under var godt fornøyd med handelen. 25 kr – uten pruting.   Har fått inntrykk av det ikke er så mye av det her. Så er mandlene kommet på markedet alt. De kan ikke være herfra for her blomstrer mandeltrærne.  Det er vår! Den er kald og regnfull. Slik den heldigvis skal være på denne tiden. For det har vært alt for tørt, og hver eneste regnedråpe tas i mot med glede. To dager med regn, en dag med sol.                         Fin kombinasjon, for jeg har mye å gjøre innendørs. Mer om det neste gang.

DSCF9922DSCF9921

This entry was posted in Pilegrimstur. Bookmark the permalink.

8 Responses to Handelsbyen Sulaymania.

 1. [url=http://www.eevance.com/tokei/vuitton/index.html]CHANEL(シャネル)とは何かというと、ココ・シャネルが始めたファッションブランド。元々は帽子の専門店 「シャネル・モード」の創設からスタートしました。どのバッグを買おうか悩むのは、日本女性にとって喜びのひとつ。どんな大きさのエルメスバッグ 偽物を洋服に合わせるかによって、人に与える格好のジャンルが大きく変わってきます。グッチ・シャネル・ヴィトンのファッションブランドを始め、一流バッグはやっぱり安く売っている店がありませんね。アウトレットの値段でなるべくGETしたいものです。ハイブランドを身に着けているとどうしてだか気持ちが落ち着くだけでなく、自分がちょっとしたセレブになれたような気分に。つまりは、内面から満たされているように感じると言われています。安価に入手できるだけでなく、国外の一流ブランドの商品には海外でしか手に入らない物などが数多く揃っているので、そうした珍しい商品も通信販売でダイレクトに注文できます。[/url]

 2. エルメスコピー – エルメスコピー
  S品N品コピーブランド・エルメスコピー、グッチコピー、エルメスコピー・ブランド財布・ブランドバッグ・ブランド財布N級品販売通販。
  S品N品コピーブランド販売専門ショップ。
  エルメス財布とバッグヴィトンはずっと一流を追求しています。
  100%満足保証かつて値段が激安いです。
  お買い得で是非お楽しみください。
  エルメス財布カタログ:当店はエルメス財布コピー代引き専門店です。

 3. ブランドコピー
  ◆ スタイルが多い、品質がよい、価格が低い!
  ● SS品質 シリアル付きも有り 付属品完備!
  ◆ 必ずご満足頂ける品質の商品のみ販売しております.
  ● 品質を最大限本物と同等とする為に相応の材質にて製作している為です.
  ◆ 絶対に満足して頂ける品のみ皆様にお届け致します.
  人気の売れ筋商品を多数取り揃えております。
  全て激安特価でご提供.お願いします.

Leave a Reply

Your email address will not be published.